Lendo

Lendo är en marknadsplats för privatlån på nätet där konsumenter och långivare möts och via budgivning förhandlar helt utan mellanhänder.

Lendo vill förenkla och förbättra marknaden för privatlån mellan konsumenter och banker. Grundkravet för att få låna är Grundkraven är att du ska vara 18-79 år, vara tillsvidareanställd (fast anställd) och inte ha några betalningsanmärkningar.

Lendos marknadsplats är helt transparent. Långivare kan se de andras erbjudanden utan att se vem som lagt vilket. Detta skapar ytterligare konkurrens som gynnar dig som kund. När samtliga offerter inkommit är det dags att ni granskar dem tillsammans för att du sedan själv väljer vilket av erbjudandena som passar dig bäst.

Lendo hjälper dig att låna pengar. För att kunna erbjuda dig ett riktigt bra lån har dom samlat de bästa bankerna på en plats. Lendo hjälper dig personligen att hitta rätt lån utifrån ditt lånebehov. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna från lånet utbetalt inom några dagar.

Lendo är specialiserade på att förmedla det bästa lånet där din arbetsinsats minimeras, och som passar din lånesituation bäst. Du sparar med andra ord både tid och pengar.